TOP 100 dostignuća 2019. kao regionalni lider

Centar za estetsku kirurgiju dr. Žgaljardić pod vodstvom doc.dr.sc. Zoran Žgaljardića osvojio je nagradu TOP 100 dostignuća 2019.

Centar za estetsku kirurgiju dr. Žgaljardić pod vodstvom doc.dr.sc. Zoran Žgaljardića osvojio je nagradu TOP 100 dostignuća 2019. kao regionalni lider u kategoriji zdravlja i njege, točnije kao lider u personalityju, individualnosti, kreativnosti i dostignućima u pružanju visoke kvalitete medicinske usluge te organizaciji pružanja usluga.

Isto tako, sam je doc.dr.sc. Zoran Žgaljardić nagrađen titulom “Manager godine” za doprinos u poslovanju.

Međunarodni Forum postignuća 2019. već tradicionalno okuplja regionalne lidere, investitore, akademske krugove i istomišljenike iz cijelog svijeta.

Ovog je puta konferencija lidera održana 12. travnja 2019. godine u Londonu u organizaciji EBA Oxford. Tamo je po prvi puta dodijeljena nagrada “Top 100 postignuća” čije je svrha imenovati i promovirati najbolje regionalne tvrtke i njihove lidere zbog njihovog doprinosa u razvoju nacionalne ekonomije, poslovanja, znanosti i obrazovanja te medicine i zdravstva.

“Top 100” lista je popis najboljih tvrtki i organizacija s velikom ambicijom za napredak te s jakim ugledom na nacionalnom tržištu, bez obzira na njihovu veličinu. Nagrada “Top 100 postignuća” podržava, promiče i razvija najbolje tvrtke i organizacije u različitim sferama djelovanja tako da nagradi izvrsnost i profesionalizam te tako potiče same organizacije da konstantno unaprjeđuju standarde svojih proizvoda i usluga.

Ne sumnjamo da će doc.dr.sc. Zoran Žgaljardić zbog ovog europskog priznanja i dalje razvijati svoje vještine kao i ulagati u najnovije tehnološke napretke, kao što je to i do sada činio.

Objave o dodjeli nagrade:

Galerija

Kontaktirajte nas i dogovorite konzultacije

Estetska kirurgija

Kirurgiju uljepšavanja i pomlađivanja danas možemo smatrati neizostavnim kulturološkim razvojem društva.

Klinika Opatija

Nova cesta 46b
+385 51 271 065
+385 51 350 530
beauty@zgaljardic.surgery
Radno vrijeme
9-12h/15-21h