Radiofrekventno pomlađivanje lica frakcijskim sublativom Syneron

Tretman pomlađivanja lica svoju popularnost zahvaljuje izvrsnim rezultatima

Od kad je na tržištu predstavljen koncept sublativne frakcijske aplikacije radiofrekvencije u tretiranju raznih stanja kože, potražnja za tim tretmanom je u stalnom porastu.

Energija se dostavlja u kožu putem malih elektroda na površini kože i čini mikroskopske ulaze na koži za prolaz energije istovremeno štedeći okolnu kožu. Nakon što prođe površinski sloj kože- epidermis kroz mikroskopski ulaz energija se piramidno rasprostranjuje u dubljim strukturama gdje selektivno grije dublje slojeve kože-dermis i tamo vrši svoju zadaću stoga je upravo on odličan izbor u borbi protiv ožiljaka, strija, opuštenosti kože, bora ili pigmentacija.

Tretman pomlađivanja lica svoju popularnost zahvaljuje izvrsnim rezultatima već nakon prvog tretmana, a ono što čini njegovu prednost je brza mogućnost povrataka svakodnevnim aktivnostima.

Često se tretman pomlađivanja lica, ovisno o stanju kože koja se tretira, kombinira s raznim kemijskim „peelinzima“. Crvenilo poslije tretmana traje 2-5 dana i odmah potom su vidljivi i rezultati tretmana.

Tko je kandidat za ovaj tretman?    

  • Osobe koje žele odstraniti bore- posebno periokularna regija   
  • Osobe sa problemima pigmentacije   
  • Osobe sa aknama ili ožiljcima od akni   
  • Osobe koje imaju kožu „sa širokim porama“ i žele poboljšati kvalitetu kože

* Disclaimer: Rezultati pomlađivanja lica su individualni i mogu varirati od slučaja do slučaja i stanja pacijenta te njihove anatomske predispozicije.

Galerija


Kontaktirajte nas i dogovorite konzultacije

Estetska kirurgija

Kirurgiju uljepšavanja i pomlađivanja danas možemo smatrati neizostavnim kulturološkim razvojem društva.

Klinika Opatija

Nova cesta 46b
+385 51 271 065
+385 51 350 530
beauty@zgaljardic.surgery
Radno vrijeme
9-12h/15-21h