Suspenzijske niti

Aptos lifting je minimalno invazivna metoda za pomlađivanje lica i tijela

Aptos lifting je minimalno invazivna metoda za pomlađivanje lica i tijela. Rezultati tretmana su odmah vidljivi, konture mekih tkiva poboljšane s ciljem usporavanja procesa starenja bez kirurškog zahvata.

Aptos niti izrađene su od polipropilena. To je sintetski neresorptivni materijal koji se koristi u kirurgiji preko 50 godina. Materijal je siguran, ne uzrokuje alergije niti odbacivanje od strane organizma. Niti uvedene u tkivo predstavljaju potporu za okolno meko tkivo, prvi rezultati vidljivi su odmah nakon tretiranja a krajnji rezultat vidljiv je za 3 tjedna kada završi faza stvaranja vlastitog kolagena u tkivu.

Osim Aptos liftinga, postoji i Light Lift koji se razlikuje u tome što kao suspenzijske niti koristi one građene od resorptivnog materijala kaprolana koji se potpuno eliminira iz organizma nakon 360 dana. Još jedan sastojak niti je L- laktička kiselina koji dodatno pridonosi efektu pomlađivanja.

Same niti uvode se u tkivo putem ubodnih mjesta pod lokalnom anestezijom preko uvodnica i zahvat traje do 45 min.

Važno je naglasiti kao i kod svih neinvazivnih i minimalno invazivnih metoda da nisu indicirane u osoba kod kojih postoji značajna atrofija kože odnosno značajni višak. Takve osobe kandidati su kirurški lifting lica i vrata stoga je važno da Vas liječnik pregleda tijekom konzultacija da bi Vam ovisno o Vašem stanju preporučio metodu koja je indiciran u Vašem slučaju za postizanje željenog rezultata.

  • Disclaimer: Rezultati su individualni i mogu varirati od slučaja do slučaja i stanja pacijenta te njihove anatomske predispozicije.

Galerija

Kontaktirajte nas i dogovorite konzultacije

Estetska kirurgija

Kirurgiju uljepšavanja i pomlađivanja danas možemo smatrati neizostavnim kulturološkim razvojem društva.

Klinika Opatija

Nova cesta 46b
+385 51 271 065
+385 51 350 530
beauty@zgaljardic.surgery
Radno vrijeme
9-12h/15-21h