O nama

Zašto odabrati
Centar estetske kirurgije?


Želja nam je pružiti vam najbolju personaliziranu njegu, istodobno stvarajući lijepe, prirodne rezultate koji vaše snove pretvaraju u stvarnost. Kombinacijom estetske kirurgije, lasera, dermalnih filera i njege kože – možemo vam pomoći da postignete izgled koji želite. Pružamo vam sveobuhvatnu kozmetičku kiruršku njegu u atmosferi povjerenja, privatnosti i udobnosti.

Podvrgavanje zahvatima u Centru za estetsku kirurgiju dr. Žgaljardić nudi jedinstvene prednosti:

Praktičnost

I u Zagrebu i Opatiji pacijenti mogu dobiti savjetovanje i na licu mjesta upoznati članove svog operacijskog tima. Naši pacijenti ne moraju odlaziti u drugu ustanovu ili dijeliti svoje privatne podatke s još jednim neznancem.

Privatnost

Vaša operacija ostaje između vas i nas. Uz osiguravanje zaštite sigurnosti pacijenta, naše osoblje održava potpunu povjerljivost i visoku razinu iznimne diskrecije za svakog pacijenta.

Udobnost

Naši pacijenti i njihove obitelji doživljavaju razinu udobnosti koja se ne može mjeriti – uvijek se vraćaju na poznato mjesto s poznatim, ljubaznim licima. Naš je objekt idealne veličine za održavanje toplog i ugodnog okruženja kako bi se omogućila individualna udobnost pacijenta.

Izvrsna njega

U Centru za estetsku kirurgiju dr. Žgaljardić ćete doživjeti izvrsnost, kvalitetu usluge i iznimnu brigu iskusnih plastičnih kirurga koji dolaze s višegodišnjim iskustvom.

BOARD MEMEBER

IACS

BOARD MEMEBER

AGORA

EUSAS

AACS

Naše klinike

Sve naše klinike su opremljene vrhunskom suvremenom opremom.
Za vašu udobnost će se pobrinuti naše kliničko i administrativno osoblje.

Centar Estetske Kirurgije Zagreb

Koncept klinike za uljepšanje u Zagrebu sastoji se u primijeni modernih minimalno invazivnih kirurških tehnika uz korištenje sinergizma kirurgije i laserskih tehnologija, s krajnjim ciljem brzog oporavka i dobivanja željenog estetskog rezultata. U moderno opremljenim operacijskim dvoranama, monitoriranim sobama za poslijeoperacijski nadzor i s prepoznatljivim stručnim suradnicima izvodimo zahvate koristeći se filozofijom ”manje je više” (“less is more”).

Unutar klinike koriste se i neinvazivne i nekiruške metode pomlađivanja kao što su laserske tehnologije, fileri, kemijski pilinzi i tretmani botulinum toksinom.

Neinvazivne metode veoma su korištene nakon kozmetskih zahvata u održavanju efekta dobivenog kirurgijom, ili se primijenjuju kao metode same za sebe kad još nije vrijeme za kirurški zahvat.

Donje Svetice 46c
+385 1 245 0667
+385 1 35 35 344

Centar Estetske Kirurgije Opatija

Naša prva klinika za uljepšavanje otvorena je u Opatiji – Villa Elite. Prije godinu dana nanovo je obnovljena i opremljena sa najsuvremenijom tehnologijom za postizanje najvišeg nivoa operacijsko kiruške izvedbe uz korištenje zadnje svjetsko dostupne tehnologije laserskih korekcija.

Pioniri smo u Hrvatskoj u primijeni i uvođenju laserske liposukcije na Smartlipu NdYag 1064 nm te Lasermaru 1500 nm. Prvi smo primijenili u uveli na tržište estetske medicine u Hrvatskoj radiofrekvenciju kao metodu u pomlađivanju i oblikovanju tijela.

Opći kirurški zahvati kao što su operacije preponskih i trbšnih kila, te laserske operacije vena, odstranjivanje madeža i kožnih tumora uz patohistološku analizu također se izvode u našim klinikama. Oporavak nakon zahvata brži je i efikasniji u poznatoj klimatsko medicinsko turističkoj oazi kao što je Opatija, gdje Vam možemo osigurati oporavak i medicinsku njegu u vrhunskim hotelima i apartmanima.

Nova cesta 46b
+385 51 271065
+385 91 258 0955

Naši zadovoljni pacijenti

“Nisam ni došao do Ville Elite odmah sam se osjećao ugodno. Osoblje je vrlo prijateljsko i dr Žgaljardić, osim što je izvrstan kirurg, je i vrlo pristupačan.“

Christian Savoy

„Cijeli život sam odlazio na razne operacije, prvo u Beogradu, a zatim i u Zagrebu. No nažalost bez većih rezultata. Sve dok nisam došao kod dr. Žgaljardića.“

Aleksandar Skorupan

„Mjesecima sam se pripremala na operaciju, a razgovor s doktorom Žgaljardićem me u potpunosti smirio.“

Majda Šušelj Tara

Ako tražite profesionalnu estetsku medicinsku pomoć od kvalificiranog kirurga, kontaktirajte nas!

Estetska kirurgija

Kirurgiju uljepšavanja i pomlađivanja danas možemo smatrati neizostavnim kulturološkim razvojem društva.

Klinika Zagreb

Donje Svetice 46c
+385 1 245 0667
+385 1 35 35 344
beauty@zgaljardic.surgery
Radno vrijeme
9-12h/15-21h

Klinika Opatija

Nova cesta 46b
+385 51 271 065
+385 51 350 530
beauty@zgaljardic.surgery
Radno vrijeme
9-12h/15-21h