FACEàŽ

FACEàŽ je inovativna metoda pomlađivanja i tretiranja površinskih nepravilnosti kože kao što su hiperpigmentacije i ožiljci koju je osmislio naš doc.dr.sc. Zoran Žgaljardić.

FACEàŽ je inovativna metoda pomlađivanja i tretiranja površinskih nepravilnosti kože kao što su hiperpigmentacije i ožiljci koju je osmislio naš doc.dr.sc. Zoran Žgaljardić. Rezultati tretmana su tako impresivni da je za takav koncept pomlađivanja dobio nagradu na prestižnom skupu „Anti-ageing& beauty trophy“ koji se svake godine održava u Monte Carlu.

Procedura

Tijekom ovog tretmana kombinira se učinak frakcionirane readiofrekvencije, određenog tipa peelinga i posebne formule koja se nakon tretmana nanosi na kožu a sadrži brojne faktore važne u pomlađivanju i regeneraciji kože.

Oporavak

Osim zapanjujućih rezultata koji se postižu na potpuno neinvazivan način, prednost ove metode što je ne zahtijeva dugi oporavak. Crvenilo poslije tretmana traje nekoliko sati, a sutradan nema vidljivih znakova tretiranja te omogućuje normalan nastavak svakodnevnih obaveza.

Rezultati

Sam tretman traje oko pola sata te osim blagog peckanja, nema boli. Ono što ga čini jedinstvenim, za razliku od filera, je činjenica da je rezultat tretmana trajan, učinak na koži posljedica je regeneracije vlastitog tkiva i osim u svrhu dodatnog poboljšanja nema ga potrebe ponavljati.

Galerija

Kontaktirajte nas i dogovorite konzultacije

Estetska kirurgija

Kirurgiju uljepšavanja i pomlađivanja danas možemo smatrati neizostavnim kulturološkim razvojem društva.

Klinika Opatija

Nova cesta 46b
+385 51 271 065
+385 51 350 530
beauty@zgaljardic.surgery
Radno vrijeme
9-12h/15-21h