European Quality Award

Dr. Zoran Žgaljardić osvojio je prestižnu nagradu “European Quality Award”.

Centar za estetsku kirurgiju dr. Žgaljardić primio je European Quality Award nagradu u zdravstvenoj kategoriji 4. srpnja 2017. godine za “izvrsnu reputaciju, sigurnost i učinkovitost medicinskih tretmana, iznimno profesionalnog medicinskog osoblja te kvalitete usluga koje poštuju najviše europske standarde.

Osim isticanja EBA-inog loga u promotivnu svrhu, laureati European Quality Awarda ostvaruju razne druge beneficije uključujući pristup širokoj mreži članova i drugih dobitnika nagrada koje uručuje European Business Assembly. Time se ističe njihova iznimna sukladnost europskoj kvaliteti te se potvrđuje izvrsnost njihovih proizvoda i usluga na europskom tržištu.

Kao naš predstavnik, doc. dr. sc. Zoran Žgaljardić je preuzeo ovu prestižnu nagradu kao jedini predstavnik iz Republike Hrvatske 4. srpnja 2017. godine u švicarskom Luzernu. U iznimnoj konkurenciji i društvu istaknutih regionalnih poslovnih pojedinaca, vodećih pružatelja medicinskih usluga i međunarodnih stručnjaka u domeni kvalitete, naša se klinika istaknula kao brend koji se s pravom ponosi svojom europskom kvalitetom.

Objave o dodjeli nagrade:

Galerija

Kontaktirajte nas i dogovorite konzultacije

Estetska kirurgija

Kirurgiju uljepšavanja i pomlađivanja danas možemo smatrati neizostavnim kulturološkim razvojem društva.

Klinika Opatija

Nova cesta 46b
+385 51 271 065
+385 51 350 530
beauty@zgaljardic.surgery
Radno vrijeme
9-12h/15-21h