Međunarodna nagrada kvalitete u zlatnoj kategoriji

Još jedna osvojena nagrada! Ovog puta za priznanje dugogodišnje visoke kvalitete usluge.

U Bruxellesu je ovaj mjesec održana dodjela nagrada Europskog društva za istraživanje kvalitete (European Society for Quality Research). U zlatnoj kategoriji nagrada je dodijeljena Centru za estetsku kirurgiju dr. Žgaljardić kao priznanje dugogodišnje visoke kvalitete usluge i zadovoljstva klijenata. Centar za estetsku kirurgiju dr.Žgaljardić jedina je klinika za estetsku kirurgiju iz cijele Europe kojoj je ta nagrada dodijeljena. U ime poliklinike nagradu je preuzela dr. Ivonne Žgaljardić, dok je osnivač i ravnatelj poliklinike doc.dr.sc. Zoran Žgaljardić istovremeno predsjedao kongresom u Singapuru.

Centar za estetsku kirurgiju višestruko je nagrađivana poliklinika. Još 2008.doc.dr.sc. Žgaljardić uvršten je među 100 najboljih kirurga svijeta, 2014.ušao je u Hall of fame WAOCS-a( World Academy for Cosmetic Surgery). Prošle godine poliklinici je dodijeljena European Quality Award u suradnji sa European Medical Association, također i Bizz nagrada za uspješno poslovanje, a krajem prošle godine Socrates comittee proglasio je Centar za estetsku kirurgiju dr. Žgaljardić najboljom medicinskom ustanovom u regiji.
Poliklinika uspješno posluje na zadovoljstvo svojih klijenata od 1998. U Opatiji, a radi velikog interesa 2010.otvorena je i poslovna jedinica u Zagrebu.

U ponudi poliklinike osim kirurških zahvata, veliki naglasak stavlja se na kombiniranje najmodernije tehnologije, minimalno invazivnih zahvata i kirurgije za poboljšanje krajnjeg rezultata i maksimalnog skraćivanja vremena oporavka što je klijentima iznimno bitno.
Ova nagrada potvrda je visokih sigurnosnih standarda i dugogodišnjih uspješnih rezultata.
Rezervirajte svoj termin još danas, pridružite se obitelji zadovoljnih klijenata i provjerite zašto je Centar za estetsku kirurgiju dr. Žgaljardić mjesto gdje umjetnost i znanost postaju ljepota.

Objave o dodjeli nagrade:

Članak na PoslovniSavjetnik.com o nagradama i radu

Galerija

Kontaktirajte nas i dogovorite konzultacije

Estetska kirurgija

Kirurgiju uljepšavanja i pomlađivanja danas možemo smatrati neizostavnim kulturološkim razvojem društva.

Klinika Opatija

Nova cesta 46b
+385 51 271 065
+385 51 350 530
beauty@zgaljardic.surgery
Radno vrijeme
9-12h/15-21h