Best Regional Medical Institution

Centar za estetsku kirurgiju dr. Žgaljardić nagrađen je novom prestižnom nagradom.

Socrates Award Ceremony je perjanica EBA-inog The Summit of Leaders eventa. Kroz godine je ceremonija postala proslava najprestižnijih pojedinaca i najboljih regionalnih poduzeća nagrađivanih najčasnijim međunarodnim priznanjima.

Centar za estetsku kirurgiju dr. Žgaljardić, predvođen doc. dr. sc. Zoranom Žgaljardićem je na ceremoniji održanoj 19. prosinca ponosno primio nagradu za najbolju regionalnu medicinsku instituciju – Best Medical Institution Award. Glavni EBA-in odbor, The Socrates Nomination Committee, je za ovu prestižnu nagradu odlučio nominirati upravo našu kliniku zbog “snažne pozicije na nacionalnom tržištu i međunarodnim industrijskim listama, uspješne implementacije modernih medicinskih metoda, izvrsnosti osoblja i učinkovite marketinške strategije.”

EBA-ina nagrada The Best Medical Institution Award osnovana je 2000. godine s ciljem predstavljanja i promocije vodećih regionalnih brendova Europskom tržištu. Laureate pažljivo odabire međunarodni odbor stručnjaka uzimajući u obzir poslovne rezultate, kvalitetu usluge te međunarodnu reputaciju klinike i poduzeća. Upravo smo zbog toga iznimno ponosni na naš uspjeh i činjenicu što su naše znanje, iskustvo i kredibilitet prepoznati u svijetu, ali i ujedno na to što smo kao jedini predstavnik iz naše države predstavili Republiku Hrvatsku na ovom značajnom događaju.

Objave o nagradi

Galerija

Kontaktirajte nas i dogovorite konzultacije

Estetska kirurgija

Kirurgiju uljepšavanja i pomlađivanja danas možemo smatrati neizostavnim kulturološkim razvojem društva.

Klinika Opatija

Nova cesta 46b
+385 51 271 065
+385 51 350 530
beauty@zgaljardic.surgery
Radno vrijeme
9-12h/15-21h