The BIZZ Award

Doc. dr. sc. Zoran Žgaljardić je preuzeo zasluženu nagradu za inspirativno poslovanje koje mu je dodijelila organizacija World Confederation of Business u Dubaiju.

Osim samog prestiža i promocije, THE BIZZ Awards laureatima nudi veliki broj koristi koje potiču njihov razvoj, uključujući mrežu poznanstava i komercijalnih poveznica s partnerskim poduzećima iz srodnih industrija.
Laureati postaju WORLDCOB-ovi elitni članovi (eng. Elite Members) s pristupom kontaktima vodećim brendovima iz svih krajeva i kontinenata svijeta.

Upravo smo zbog globalne prepoznatljivosti THE BIZZ AWARDS nagrade posebno ponosni što smo se našli u krugu najcjenjenijih svjetskih brendova. Centar za estetsku kirurgiju dr. Žgaljardić je tako nominiran u Inspirational kategoriji te je predvođen doc. dr. sc. Zoranom Žgaljardićem nagradu preuzeo u Dubaiju na temelju uspješnog poslovanja na inovativan, razumljiv i sustavan način.

Kako su iz WORLDCOB-a istaknuli prilikom dodjele, nagrada je rezultat sustavnog ulaganja u znanje, iskustvo i kredibilitet naše klinike, a sve s ciljem pružanja najbolje estetske medicine našim klijentima, ali i kontinuirano ulaganje u tehnologiju koja prati vodeće svjetske medicinske trendove.

Uz EBA-inu nagradu za najbolju regionalnu medicinsku instituciju i European Quality Award, THE BIZZ AWARDS nagrada je sjajan primjer prepoznavanja našeg truda da klijentima osiguramo najbolju uslugu i medicinski tretman na nacionalnom i međunarodnom tržištu.

Objave o nagradi

Galerija

Kontaktirajte nas i dogovorite konzultacije

Estetska kirurgija

Kirurgiju uljepšavanja i pomlađivanja danas možemo smatrati neizostavnim kulturološkim razvojem društva.

Klinika Opatija

Nova cesta 46b
+385 51 271 065
+385 51 350 530
beauty@zgaljardic.surgery
Radno vrijeme
9-12h/15-21h