Gluteoplastika (povećanje stražnjice implantatima)

Povećanje stražnjice je postupak koji preoblikuje i poboljšava izgled glutealnog područja odnosno stražnjice

Povećanje stražnjice je postupak koji preoblikuje i poboljšava izgled glutealnog područja odnosno stražnjice te pruža uzdignutu i oblikovanu stražnjicu u njenom profilu. U posljednjih desetak godina, gluteoplastika je postala popularna u cijelom svijetu jer se lijepo oblikovane stražnjice često doživljavaju kao simbol ženstvenosti i senzualnosti.

Sam zahvat uključuje umetanje implantata na bazi silikonskog gela u ili ispod glutealnog mišića čime sam implantat ostaje skriven ali izvana daje željenu formu i oblik. Ovaj zahvat je za one koji imaju „ravnu“ i/ili viseću stražnjicu što rezultira nezadovoljstvom estetskim izgledom stražnjice. Povećanje gluteusa dovodi do većeg zadovoljstva kod izbora hlaća ili kupaćih kostima. Pristupini rez ili rezovi smješteni su u brazdi između dva gluteusa te su na taj način maksimalno skriveni i nevidljivi.

Glutoplastika se može raditi u općoj ili tumescentoj anesteziji sa sedacijom. Sam zahvat traje 1-2h. Postoperativni tijek traje 3 tjedna tijekom kojih nosite odgovarajući steznik međutim u tom periodu možete se vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima naravno, uz pridržavanje dobivenih postoperativnih uputa.

Ukoliko smatrate da je ovo zahvat za Vas, kontaktirajte nas. Tijekom konzultacije razgovarat ćemo o vašim željama, također će Vam se objasniti kirurški postupak i njegove mogućnosti te izabrati odgovarajući implantat za postizanje željenog izgleda stražnjice!

  • Disclaimer: Rezultati su individualni i mogu varirati od slučaja do slučaja i stanja pacijenta te njihove anatomske predispozicije.

Povećanje stražnjice za vrijeme operacije.

Kontaktirajte nas i dogovorite konzultacije

Estetska kirurgija

Kirurgiju uljepšavanja i pomlađivanja danas možemo smatrati neizostavnim kulturološkim razvojem društva.

Klinika Opatija

Nova cesta 46b
+385 51 271 065
+385 51 350 530
beauty@zgaljardic.surgery
Radno vrijeme
9-12h/15-21h