BODY LAB u Poliklinici – dvostruki tretman za oblikovanje tijela po posebnoj cijeni

U Centru za estetsku kirurgiju dr. Žgaljardić uvijek možete pronaći nasuvremenija tehnološka rješenja za oblikovanje i ljepotu cijelog tijela. Također, vrhunsku uslugu želimo omogućiti svim našim pacijenticama, a zbog povećanog interesa za oblikovanjem tijela nakon blagdana – na naš najnoviji aparat za oblikovanje tijela omogućujemo 50% POPUSTA kao dio vrhunske BODY LAB usluge.

Ovaj tretman trenutno je dostupan samo u poliklinici u Zagrebu. Riječ je o dva tretmana po cijeni jednog, ali i posve novoj tehnologiji i aparatu koji funkcionira na principu visoko frekventnih magnetskih vibracija koje prodiru na 8 cm dubine od kože i stimuliraju rad mišića. Oni imitiraju trening visokog intenziteta (10min -10 000 kontrakcija mišića) odnosno definiraju mišiće.

Sam tretman je bezbolan i traje 20-ak minuta. Idealan je za žene iza trudnoće/poroda kojima je zaostala dijastaza rektusa (razdvojeni trbušni mišići), budući da tretiranje istim dovodi do poboljšanja. No, preporučujemo ga i svima ostalima, svakako i muškarcima.

Kombinacijom tog aparata i našeg popularog Encurve aparata kojeg naše klijentice već prepoznaju kao izvrsno rješenje za topljenje masnih naslaga i zatezanje kože osigurana je jedinstvena prilika za tretman mršavljenja/oblikovanja tijela nakon blagdana.

Paket tretmana kreira se individualno prema stanju tijela, po posebnoj cijeni. Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte

Kontaktirajte nas i dogovorite konzultacije

Estetska kirurgija

Kirurgiju uljepšavanja i pomlađivanja danas možemo smatrati neizostavnim kulturološkim razvojem društva.

Klinika Opatija

Nova cesta 46b
+385 51 271 065
+385 51 350 530
beauty@zgaljardic.surgery
Radno vrijeme
9-12h/15-21h