Dr. Zoran Žgaljardić osvojio je European Quality Award

Dr. Zoran Žgaljardić osvojio je prestižnu nagradu “European Quality Award”.

Dodjela nagrada izvrsnosti u pružanju kvalitete usluga: od velikih korporacija do medicinskih djelatnosti, Luzern 3. – 4. srpnja

Ove godine Centru za estetsku kirurgiju dr. Žgaljardić dodijeljena je nagrada za izvrsnost u području djelatnosti kojima se bavi, u organizaciji EBAe – European Business Assembly, čiji je izvršni direktor prof. John W. A. Netting. Dodjeli je također prisustvovao predsjednik EMAe – European Medical Association, doktor Vincenzo Castigliona. U području HEALTHCARE, predstavnik Klinike i ravnatelj Korporativnih bolnica i ‘Day surgery’ ustanova, gdje je ujedno savjetnik i u Dubaiu, doc. dr. sc. Zoran Žgaljardić u svom je predavanju ukazao na razliku između pojmova ‘medical tourism’ i ‘medical traveller’.

Ovo priznanje upućeno je od strane EMAe za izvrsnost u kvaliteti pružanja usluga u medicini, a odnosi se na određenu ustanovu. Među ostalim prisutnim sudionicima dodjele posebno su se istaknuli Turska s vrhunskom video projekcijom svojih usluge te pojedine klinike iz Izraela.

Galerija

Estetska kirurgija

Kirurgiju uljepšavanja i pomlađivanja danas možemo smatrati neizostavnim kulturološkim razvojem društva.

Klinika Opatija

Nova cesta 46b
+385 51 271 065
+385 51 350 530
beauty@zgaljardic.surgery
Radno vrijeme
9-12h/15-21h